Stem is destroying children's problems (Stem Çocukları Yok Ediyor Sorunları) eTwinning Projesi ile ilgili ilk tanıtım ve planlama toplantısı

05.12.2023 102

Okulumuz 2-C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Ünzile DEMİRCİ rehberliğinde  kuruculuğunu Türkiye Azerbaycan'ın yaptığı Yunanistan'dan öğretmenlerimizin yer aldığı Stem is Destroying Children's Problems(Stem Çocukları Yok Ediyor Sorunları) projesine katılmışlardır.Projenin  amacı yaş düzeyine uygun Stem etkinlikleri ile yaşadıkları ortamda var olan sorunları tespit etmek çözüm üretmek ve tasarlamaktır.Proje tabanlı öğrenme,hesaplanmış düşünme,matematiksel modelleme ve bilimsel sorgulama etkinlikleri,eleştirel düşünme,iş birliği yaparak problem çözme ,öğrenme motivasyonlarını artırma sonucunda problemlere çözüm üreterek zihinsel iyi oluşa sahip öğrenciler oluşturmayı hedeflenen projenin ilk tanıtım ve planlama toplantısı yapılmıştır.

05-12-202305-12-2023